Als businesspartner helpen we u verder

Over Ecclesia Nederland

Ecclesia Nederland is onderdeel van Ecclesia Group; een internationale toonaangevende verzekeringsmakelaar met vestigingen in zeven Europese landen.

De Ecclesia Group is opgericht in 1909 en heeft haar hoofdkantoor in Detmold, Duitsland. De internationale verzekeringsmakelaar heeft vestigingen in zeven Europese landen en meer dan 2.700 medewerkers. De verschillende gespecialiseerde onafhankelijke makelaars en adviesbureaus bieden maatwerkoplossingen voor – veelal – complexe financiële risico’s.

Ecclesia Nederland behoort tot de top 5 van zakelijk financieel adviseurs in Nederland en is het moederbedrijf van Ecclesia, Finance & Insurance, Sibbing, Veerhaven Assuradeuren en Xolv.

Onze ambitie is om u maximaal te ontzorgen op het gebied van riskmanagement, employee benefits en schadebehandeling. Met onze complete combinatie van diensten kunnen wij u van het best mogelijke advies voorzien en helpen wij u verder: samen bewust en gerust vooruit.

Elk van onze ondernemingen heeft een eigen specialisme waar teams van experts graag samen met u aan de slag gaan. Klik op 'onze ondernemingen' voor een korte kennismaking en verwijzing naar de verschillende websites.