Onze experts staan voor u klaar

Onze ondernemingen in Nederland

Ecclesia Nederland is het moederbedrijf van Ecclesia, Finance & Insurance, Sibbing, Veerhaven Assuradeuren en Xolv.

Elk van onze ondernemingen heeft een eigen specialisme waar teams van experts u graag van dienst zijn. Klik hieronder op een van onze ondernemingen voor meer informatie.

 • Ecclesia gelooft dat ondernemers, organisaties en medewerkers met passie en een gerust hart hun werk moeten kunnen doen. Dat ze controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken en ambities kunnen realiseren door maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

  We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant, nemen initiatief en denken mee. Vooruitgang stimuleren we door alle relevante financiële risico’s in kaart te brengen en daar precies de goede maatregelen op te nemen op exact het juiste moment. Voor organisaties én alle medewerkers die daar bij werken.​ Dit resulteert in oplossingen die tot in detail zijn toegespitst op de specifieke omstandigheden, eisen en belangen.

  Wij zijn er voor onze klanten op de momenten die er toe doen, ook als het even niet meezit. Bijvoorbeeld door snelle en effectieve schadebehandeling. Wij zijn meer dan zakelijk financieel adviseurs; wij zijn risico- en benefitsadviseurs die samen met u bewust en gerust vooruit willen.

  www.ecclesia.nl

 • Finance & Insurance is een onafhankelijk gespecialiseerd intermediair op het gebied van kredietverzekeringen en financieringsoplossingen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te voorzien van onafhankelijk advies op het gebied van kredietverzekeringen en financieringen. Hierin staan transparantie, integriteit en vertrouwen voorop. Daarnaast verzorgen wij voor u periodiek passende managementinformatie die u het benodigde inzicht geeft in de risico’s in uw debiteurenportefeuille. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Ons credo: een kredietverzekering is hét verlengstuk van uw credit management, waardoor u met een gerust hart zaken kan doen. Zowel nationaal als internationaal.

  Finance & Insurance is de Nederlandse vertegenwoordiger van International Credit Brokers Alliance (ICBA), het toonaangevende internationale netwerk op het gebied van kredietverzekering en credit management.

  finance-insurance.nl

 • Sibbing Advies Groep is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Wij adviseren onder meer over praktijkvestiging, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen en het pensioen en bemiddelen bij het afsluiten van overeenkomsten met banken en verzekeraars. Daarnaast bieden wij u een breed scala van diensten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten aan. U kunt daarbij onder meer denken aan het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangiften. Vooral onder medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en verloskundigen hebben we door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze gekwalificeerde medewerkers beschikken dan ook over adequate branchekennis en begrijpen hierdoor uitstekend wat u bezighoudt in uw specifieke omstandigheden.

  www.sibbing.nl

 • Veerhaven Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat optreedt namens verschillende toonaangevende verzekeraars. Wij kunnen voor rekening en risico van deze maatschappij(en) verzekeringen accepteren, de polissen daarvoor tekenen en eventuele schade regelen en vergoeden. Als gevolmachtigde werken wij samen met verschillende tussenpersonen.

  www.veerhavenassuradeuren.nl

 • Xolv is een specialist op het gebied van kredietverzekeringen, financieringen en creditmanagement met een focus op middelgrote en internationale ondernemingen. Wij behoren tot een van de grotere dienstverleners op ons gebied in Nederland. Wij bieden oplossingen die u onbezorgd laten ondernemen doordat uw financiële risico’s afnemen én uw beschikbare werkkapitaal toeneemt.

  www.xolv.nl